CAD people voegt sollicitatiecoaching toe aan haar dienstverlening

visualcad2Solliciteren doe je niet iedere dag, en dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben wij sinds kort een expert in dienst die jou gaat coachen wanneer je start met je loopbaan. Deze loopbaanexpert gaat helpen in de aanloop naar sollicitatiegesprekken en daarnaast met alle carrière vragen voor én tijdens je loopbaan. Zo vinden wij niet alleen de ideale baan voor je, maar helpen je ook jezelf als beste te verkopen en naar voren te brengen. Veel makkelijker kunnen we het niet maken. Veel makkelijker kunnen we het niet maken.

Dat solliciteren is voor veel sollicitanten geen dagelijkse kost merken wij dagelijks. Daarom gaan we hier nu actief mee aan de slag, want dat onze medewerkers een nieuwe baan vinden willen we natuurlijk allebei. “

Als beste sollicitant in de gesprekken naar voren komen zit vaak in de details. Geef je de juiste antwoorden, stel je de juiste vragen en weet je alles goed te verwoorden. Al deze onderdelen lopen we voorafgaande aan de sollicitatiegesprekken met onze kandidaten door. En de eerste resultaten hebben ons zéér positief verrast!

Referenties 

Delano Streefland (Offerte Engineer – Volker Wessels Telecom)
“ Wij zijn nu ruim 2 weken verder en wil ik CAD people bedanken voor de coaching en support die jullie mij nog steeds bieden. Top dat jullie zo betrokken zijn bij jullie medewerkers”

Anonieme sollicitant
CAD people heeft mij geholpen bij het voorbereiden voor een sollicitatiegesprek. Tijdens het gesprek  hebben we getraind zoals het tijdens een sollicitatiegesprek ook kan gaan, met duidelijke en gerichte vragen.  We hebben probleemoplossend gewerkt, wat erg prettig was. Daarnaast werden mijn sterke punten benadrukt zodat ik die goed kan inzetten tijdens het gesprek. Al met al is ervoor gezorgd dat ik met een zelfverzekerd en vertrouwd gevoel het gesprek in ging.

Wie is onze sollicitatiecoach?
Onze sollicitatiecoach is geen onbekende in de technische bemiddeling en loopbaancoaching. Freek van Kraaikamp is sinds juni 2016 in dienst bij CADpeople. Na tien jaar in de recruitment gewerkt te hebben in o.a. de telecom-, bouw- en marketingsector startte hij zijn eigen bedrijf FREEK. Vanuit dit bedrijf geeft hij loopbaancoaching & workshops. Als auteur schreef hij het boek “Zou jij jezelf aannemen?” en schrijft hij wekelijks columns voor NRC Carrière.

Keertje kennismaken?
Dat kan, heel graag zelfs! Wij rijden dagelijks door het hele land en drinken graag een kopje koffie met jou. Daarnaast zijn we ook buiten werktijden beschikbaar via Skype of FaceTime wanneer de werktijden het niet toelaten om ons persoonlijk te meeten.

En al het contact met ons is natuurlijk 100% vertrouwelijk, daar hoef je je geen zorgen over te maken.