Ad Schippers versterkt TPG Consultancy als Business Unit Directeur

Ad Schippers versterkt TPG Consultancy als Business Unit Directeur

The People Group verbreedt hiermee haar dienstverlening van Tekenaar tot Business Unit Directeur.
Nieuwkuijk, 20 juni 2020 - Per 1 augustus wordt het team van TPG Consultancy verder uitgebreid met de start van Ad Schippers als Business Unit Directeur. Hiermee maakt The People Group haar Consultancy dienstverlening compleet waardoor het mogelijk is om klanten te ondersteunen op het gebied van project- en procesbesturing op uitvoerend, management en executive niveau.

  • arbeidsmarkt
  • projectmanagement
  • Pauline van Berkel
  • 20 juni 2020
  • 3 minuten leestijd

Toenemende vraag op executive niveau

Sinds de lancering van TPG Consultancy in 2019 blijkt de vraag naar Consultants binnen de Infra- en Bouwsector erg groot en deze neemt, ondanks de uitdagingen door de corona crisis, alleen maar toe. Afgelopen jaar zijn er 25 Consultants van gestart gegaan om in de Infra- en Bouwsector van toegevoegde waarde te zijn voor diverse grootschalige projecten en procesverbeteringen. De vragen vanuit onze klanten zijn zeer gevarieerd van ‘de begeleiding van een tenderproces ’ tot de realisatie van grootschalige uitrol van glasvezel of het verzwaren en verduurzamen van energienetwerken“ We zien daarbij een toenemende vraag op executive niveau en dus zijn we daarop ingesprongen met het aannemen van Ad Schippers. Hij neemt enorm veel kennis mee op het gebied van besturing op strategisch niveau binnen een organisatie, ” Aldus Marcel Menting, Managing Partner TPG Consultancy.

Over The People Group

The People Group is opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met circa 300 enthousiaste medewerkers. Dagelijks verbinden wij mens, data en software tot betrouwbare en slimme technische oplossingen. Zo leveren wij met veel passie een bijdrage aan ruimtelijke en infrastructurele projecten, vaak technische hoogstandjes. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk, onze vestiging in Almere en via onze medewerkers extern bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers.

Meer weten?

#

Driven by technology Created by people Privacystatement

Vertalen »