BIM

Werk integraal samen via een 3D BIM model

#

Building Information Modeling

Werk integraal samen via een 3D BIM model

De bouwwereld digitaliseert, processen veranderen hierdoor en BIM wordt steeds vaker gevraagd. Het gegevensbeheer van constructies en gebouwen wordt steeds belangrijker. Via Building Information Modeling (BIM), leg je alle gegevens centraal vast in een 3D BIM-model. Hiermee zorg je voor snellere en betere gedeelde inzichten met als gevolg tijdwinst en reductie van foutmarges.

Profiteer niet alleen in de ontwerpfase van dit model, maar ook in de opvolgende fases. Als BIM loket partner helpen wij je met het opbouwen, ontwerpen, modeleren en beheren van jouw BIM model in Revit en MicroStation. Dat doen we vanuit de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. En wil je het proces versnellen? Wij helpen bij het automatiseren via Dynamo en FME.

Visie en Strategie

Lees meer #

Procesoptimalisatie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Analyse & Advies

  De wereld verandert snel en wij helpen onze opdrachtgevers om mee te ontwikkelen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van infrastructurele netwerken, technologie, geodata en ketenprocessen creëren we nieuwe inzichten en geven we praktische adviezen. Wij combineren mens, data en software. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om makkelijker keuzes te maken, efficiënter te werken en inzicht te geven richting stakeholders. Samen verleggen we grenzen, springen we in op kansen en creëren we vindingrijke oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement