GIS

Leer geografische vraagstukken anders te bekijken met GIS

#

GIS

Geografisch Informatie Systeem

Een Geografisch Informatie Systeem (GIS) voorziet in het ordenen, opslaan en verwerken van geo-data. Deze data wordt op een kaart gevisualiseerd en kan vervolgens worden geanalyseerd. Door met analyses ruimtelijke (spatial) verbanden te leggen, krijg je betere inzichten en kun je trends herkennen. Als de geo-data op de juiste manier wordt gebruikt, zorgt dat voor verrijking van een informatievoorziening.

Steeds meer organisaties verzamelen grote hoeveelheden data, maar beschikken niet over de juiste kennis of hebben weinig inzicht over de mogelijkheden. Binnen The People Group ondersteunen wij organisaties met advies of bij het verwerken van deze data. Denk hierbij aan visualiseren, converteren of logisch opslaan van geo-data in een database. Wij hebben expertise in alle facetten binnen de GIS-sector en door onze jarenlange ervaring ook veel domeinkennis.

Op zoek naar een expertise op GIS gerelateerde werkzaamheden? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

GeoService.cloud

Lees meer #

Visie en Strategie

Lees meer #

Procesoptimalisatie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Analyse & Advies

  De wereld verandert snel en wij helpen onze opdrachtgevers om mee te ontwikkelen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van infrastructurele netwerken, technologie, geodata en ketenprocessen creëren we nieuwe inzichten en geven we praktische adviezen. Wij combineren mens, data en software. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om makkelijker keuzes te maken, efficiënter te werken en inzicht te geven richting stakeholders. Samen verleggen we grenzen, springen we in op kansen en creëren we vindingrijke oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement