GIS

Leer geografische vraagstukken anders te bekijken met GIS

#

GIS

Geografisch Informatie Systeem

Zorg voor nieuwe geografische inzichten en bekijk organisatieproblemen door een andere bril via ons Geografisch Informatie Systeem (GIS). Doordat onze GIS-experts alles weten van geodata, webservices, utiliteitsnetwerken, automatisering, machinelearning en algoritmes, lossen we jouw vraagstuk in een oogwenk op.

Denk hierbij aan gebiedssimulaties, geschiktheidsanalyses, locatiekeuzes en workflow optimalisatie(s). Dankzij GIS van The People Group werk je sneller en efficiënter.

Visie en Strategie

Lees meer #

Procesoptimalisatie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Analyse & Advies

  De wereld verandert snel en wij helpen onze opdrachtgevers om mee te ontwikkelen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van infrastructurele netwerken, technologie, geodata en ketenprocessen creëren we nieuwe inzichten en geven we praktische adviezen. Wij combineren mens, data en software. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om makkelijker keuzes te maken, efficiënter te werken en inzicht te geven richting stakeholders. Samen verleggen we grenzen, springen we in op kansen en creëren we vindingrijke oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by people Privacystatement