Procesoptimalisatie

Pak ruis op de lijn aan, optimaliseer bedrijfsprocessen via onze Kentenkamer

#

Procesoptimalisatie

Haal knelpunten naar boven en werk aan verbeteringen

Welkom bij onze 'Ketenkamer'. Een uniek en bewezen concept voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hierbij gebruiken wij diverse bekende methodes zoals VSM, Lean en werkvormen zoals Agile. Knelpunten worden zichtbaar en door behulp van een coach verbetert de keten zichzelf. Om ketens (verder) te digitaliseren gebruiken we best practice IT-systemen vanuit de civiele sector.

Tijdens het gehele bouw- en instandhoudingsproces verwerken we de (geplande) werkelijkheid digitaal en efficiënt in GEO en ICT workflowsystemen. We creëren inzichten en zorgen voor een doelmatige optimalisatie waarbij de (interne) klant centraal staat.

Visie en Strategie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Overige Analyse & Advies

  Analyse & Advies

  De wereld verandert snel en wij helpen onze opdrachtgevers om mee te ontwikkelen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van infrastructurele netwerken, technologie, geodata en ketenprocessen creëren we nieuwe inzichten en geven we praktische adviezen. Wij combineren mens, data en software. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om makkelijker keuzes te maken, efficiënter te werken en inzicht te geven richting stakeholders. Samen verleggen we grenzen, springen we in op kansen en creëren we vindingrijke oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement