Contractmanagement

Ervaren begeleiding bij infra tendertrajecten en complexe contracten

#

Contractmanagement

Afspraken met leveranciers duidelijk, transparant en controleerbaar

Een nieuw contract verwerven, een lopend contract verlengen of een bestaand contract beheren? Onze enthousiaste contract- en tendermanagers hebben een winnaarsmentaliteit en begeleiden kortlopende trajecten, maar zijn ook inzetbaar voor langdurige invullingen.

Met een ruime ervaring binnen de civiele sector beschikken onze medewerkers over de benodigde diepgaande en actuele kennis om tendertrajecten te winnen of complexe contracten succesvol af te sluiten met minimale risico's.

Omgevingsmanagement

Lees meer #

Projectmanagement

Lees meer #

Interim Management

Lees meer #

Implementatiemanagement

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Besturing

  Hoe geef je vorm aan en houd je grip op een infrastructureel of financieel project? Met de juiste besturing stel je de juiste prioriteiten, behaal je planningen en los je ingewikkelde problemen op. Onze consultants hebben ruime ervaring met het besturen en beheersen van complexe infrastructurele en financiële projecten. Door hun benadering op het gebied van projectbeheersing zorgen ze voor een efficiënte projectuitvoering middels heldere vastlegging, systeemgerichte beheersing en transparante analyses en advies.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement