Omgevingsmanagement

Behartig belangen en laat projecten gesmeerd lopen via omgevingsmanagement

#

Omgevingsmanagement

Creëer win-win situaties, een soepele uitvoer en onderhoud goede relaties

De uitrol van infrastructuur voor de energie- en telecomsector is onlosmakelijk verbonden met de juiste afstemming met alle belanghebbenden. De omgevingsmanager is de smeerolie die het proces soepel laat verlopen. Tijdens het voortraject door het maken van gunstige afspraken en gedurende de uitrol door tactische en strategische advisering, sturing en heldere communicatie.

Onze omgevingsmanagers beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Ze onderhouden het contact met o.a. netbeheerders, grondeigenaren en (lokale) overheden. Voor ons betekent omgevingsmanagement haalbaarheid borgen met oog voor diverse belangen, een soepele uitvoer, het voorkomen van overschrijdingskosten en het onderhouden van goede relaties.

Contractmanagement

Lees meer #

Projectmanagement

Lees meer #

Interim Management

Lees meer #

Implementatiemanagement

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Besturing

  Hoe geef je vorm aan en houd je grip op een infrastructureel of financieel project? Met de juiste besturing stel je de juiste prioriteiten, behaal je planningen en los je ingewikkelde problemen op. Onze consultants hebben ruime ervaring met het besturen en beheersen van complexe infrastructurele en financiële projecten. Door hun benadering op het gebied van projectbeheersing zorgen ze voor een efficiënte projectuitvoering middels heldere vastlegging, systeemgerichte beheersing en transparante analyses en advies.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement