Data Services

Snel en eenvoudig toegang tot alle soorten geodata via ons dataportaal

#

Data Services

Regel alles zelf via ons dataportaal

Met ons dataportaal beschik je in een oogwenk over accurate geodata. Data zoals adresgegevens, KLIC data, hoogtemodellen, stadskernen en nog veel meer gegevens zijn direct beschikbaar.

Voorkennis, specifieke ruimtelijke vaardigheden of de tussenkomst van een expert is niet nodig. Wachttijden behoren tot het verleden. Regel alles eenvoudig en snel zelf via ons dataportaal.

Data Transformatie

Lees meer #

Digital Twin

Lees meer #

Visualisatie

Lees meer #

Geodesie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement