Data Transformatie

Verbind en transformeer eenvoudig geodata met FME

#

Data Transformatie

Transformeer je data eenvoudig naar praktische toepassingen

Hoe zorg je ervoor dat je geografische data echt goed benut? Met Feature Manipulation Engine (FME) verbind je data en transformeer je het eenvoudig naar ruim 450 praktische toepassingen, ongeacht het bronbestand. Daarbij behoud je altijd kwaliteit.

De visuele interface maakt de applicatie zeer gebruiksvriendelijk en via de ruim 500 transformatoren kan je de gegevens exact aanpassen aan jouw wensen. Automatiseer workflows of betrek stakeholders eenvoudig door automatisch geïntegreerde gegevens te verstrekken.

Samen met onze partner Red Geographics zorgen we voor een optimale beleving van FME en wordt kwaliteit en effectiviteit gegarandeerd.

Data Services

Lees meer #

Digital Twin

Lees meer #

Visualisatie-oud

Lees meer #

Geodesie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement