Digital Twin

Meer data, betere besluitvorming

#

Een Digital Twin helpt je inzicht en overzicht te verwerven in een asset, netwerk of ruimtelijk gebied. Als het ware maak je een virtuele kopie van de werkelijkheid die je te allen tijde kunt inzien, ongeacht de schaalgrootte. Hiermee worden kansen en uitdagingen gevisualiseerd waardoor je sneller weloverwogen keuzes kunt maken.

Onze specialisten helpen jouw organisatie bij het registreren, bouwen, monitoren en hosten van jouw eigen Digital Twin. Dit doen ze voor zowel klein- als grootschalige projecten zoals gemeenten en provincies. Daarnaast is de Digital Twin te gebruiken binnen verschillende thema's, zoals planning en ontwerp, onderhoud en beheer, stadsontwikkeling, veiligheid en rampenbestrijding en smart city.

Door het uitvoeren van simulaties en monitoren van fysieke objecten helpt onze Digital Twin bij het nemen van weloverwogen beslissingen en beperkt het kosten en risico's. Daarnaast verhoogt het de burgerparticipatie en efficiëntie in gemeenten. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw organisatie.

Verken onze Digital Twin

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement