Digital Twin

Maak uitdagingen en kansen visueel via een Digital Twin

#

Digital Twin

Visualiseer kansen en uitdagingen

Een Digital Twin helpt je inzicht en overzicht te verwerven in een asset, netwerk of ruimtelijk gebied. Als het ware maak je een virtuele kopie van de werkelijkheid die je te allen tijde kunt inzien, ongeacht de schaalgrootte.

Met een Digital Twin worden kansen en uitdagingen gevisualiseerd waardoor je sneller weloverwogen keuzes kunt maken. The People Group helpt je door jouw Digital Twin te registreren, bouwen, monitoren en hosten.

Data Services

Lees meer #

Data Transformatie

Lees meer #

Geodesie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement