Geodesie

Brede geodesie expertise volgens de laatste technieken

#

Geodesie

Passie voor Landmeten, Maatvoeren en Geodata

Geodesie is gericht op het opmeten en in kaart brengen van delen van de aarde. Onze ervaren geodeten of landmeters zijn gespecialiseerd in het inmeten, de maatvoering, deformatiemetingen of een volumebepaling. Daarbij houden zij rekening met recente wet- en regelgeving en werken ze met de meest geavanceerde meetinstrumenten om nauwkeurige geodata te verzamelen.

Ze weten waar ze op moeten letten, kennen de termen binnen hun vakgebied en hebben een professionele aanpak. Of het nu gaat om wegen, bruggen, kunstwerken, terreinen of gebouwen, ze werken met grote precisie en denken mee met de opdrachtgever. We voeren onze geodesie activiteiten voor verschillende opdrachtgevers uit zoals overheidsinstellingen, nutsbedrijven, aannemers en andere technische partijen.

Data Services

Lees meer #

Data Transformatie

Lees meer #

Digital Twin

Lees meer #

Visualisatie-oud

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement