GeoService.cloud

Uw volledige GIS bij ons in beheer

#

GeoService.cloud

Uw data, onze hosting, wij publiceren

Dankzij de toenemende stroom van data en door de schaarste aan gekwalificeerde specialisten zien steeds meer organisaties de relevantie van een goed onderhouden Geografisch Informatiesysteem (GIS). Door een GIS oplossing te bieden in de cloud, kunnen gebruikers en IT- afdelingen van organisaties ontzorgt worden. GeoService.cloud biedt de mogelijkheid om flexibel, veilig, schaalbaar en up-to-date via één van onze hostingsmogelijkheden gebruik te maken van een GIS. Het beheer en de life-cycle-mangement (LCM) van het systeem wordt volledig verzorgt door onze supportafdeling.

Er zijn veel verschillende software mogelijkheden, naast de eisen en wensen van een GIS. Wij geloven in co-creatie. Daarom werken we samen met onze opdrachtgever om een passende oplossing te bieden. Daarbij behoren Open source, het gebruik van licentiesoftware of het migreren van een bestaande GIS behoort tot de mogelijkheden. Hosting van een GIS-omgeving kan gegarandeerd binnen de Nederlandse landsgrenzen blijven. Maar wij kunnen ook in een integratie voorzien naar bekende platformen zoals Microsoft Azure, Amazon (AWS) of Google Cloud Platform.

Onze cloud service wordt opgebouwd met diverse componenten en kan flexibel worden ingezet variërend van alleen een database tot een complete webGIS-omgeving. Extra belasting van het systeem wordt opgevangen doordat wij de systemen monitoren en waar nodig (tijdelijk) opschalen. Zo zorgen wij doorlopend voor een stabiele GIS-omgeving.

Wij bieden ondersteuning en adviseren over o.a. (3D) geo-data, databases, API's en IT-architectuur, IoT (Internet of Things), live/streaming data, data validatie, conversie en ETL, webservices, security.

Door gebruik te maken van slimme tools, veilige cloudoplossingen en onze expertise kun je aanzienlijk besparen in IT- en personeelskosten. Wij hosten, beheren en onderhouden jouw GIS-omgeving via GeoService.cloud.

Visueel Projectbeheer

Lees meer #

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement