| LiDAR TO GO

Door moderne technologie maken we het mogelijk om middels geleverde hardware makkelijk en kostenefficiënt pointclouds, foto’s, video’s en GPS te bundelen en bewaken in onze eigen software applicatie.

Kabels en leidingen

Met LiDAR TO GO 'Kabels en Leidingen' ontvang je een totaalpakket voor het inzichtelijk maken van de aanleg van ondergrondse kabel- en leiding trajecten.

Bekijk de video's

Survey (landmeten)

Met LiDAR TO GO 'Survey' kan er zelf gebruiksvriendelijk snel en accuraat 3D data verzamelt worden.

Lees meer

Assets

Met LiDAR TO GO 'Assets' bieden wij de mogelijkheid om zelf eenvoudig fysieke- en functionele objecten en gebouwen vast te leggen.

Start nu

Profiteer van de voordelen

LiDAR TO GO is een eenvoudig te gebruiken applicatie die wordt geleverd in combinatie met een device (Apple iPad Pro). De applicatie begeleidt de gebruiker in het maken van goede scans, foto’s en videobeelden. LiDAR TO GO werkt met GPS waardoor afgelegde routes worden onthouden en inzichtelijk worden gemaakt. Daarbij zorgt de 3D viewer voor directe toegang tot de scans.

Hoe werkt het?

Driven by technology Created by people

LiDAR To Go maakt gebruik van slimme LiDAR technologieën in de nieuwste Apple iPad en iPhone. Hierdoor maak je eenvoudig en efficiënt pointclouds van iedere ruimte en objecten. Met LiDAR To Go combineer je X,Y,Z-informatie, tijd en kwaliteit in 5D.

Slimme technologieën voor een betere infrastructuur

Bij The People Group werken we graag mee aan de ontwikkeling van baanbrekende innovaties die de Nederlandse bouw en infrastructuur verbeteren. Samen met onze partners en klanten werken we dagelijks hard aan de optimalisatie van data-applicaties, engineeringssoftware en de ontwikkeling van talent. Zo zorgen we ervoor dat Nederland kan genieten van razendsnel internet, snel van A naar B kan en dat duurzame energie en warmtenetwerken optimaal benut worden.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement