Real Estate Viewer

Vastgoed impressie- en verkoopportaal

Met onze Real Estate Viewer (REV) bieden wij een revolutionaire manier om jouw vastgoedprojecten tot leven te brengen en te verkopen. Onze 3D-renders geven potentiële kopers een waarheidsgetrouwe en indrukwekkende impressie van jouw vastgoed en haar directe omgeving.

Met REV hoef je geen tijd en geld meer te investeren in losse impressies, visualisaties en statische beelden. Onze software is een online en interactieve verkoopoplossing. Dankzij de snelle oplevering (1 week tegenover 6 weken) en flexibiliteit vanuit Unreal Engine, is REV geschikt voor elk projecttype. De visualisatie kan ook eenvoudig naar Virtual Reality worden omgezet, waardoor de beleving van jouw vastgoedproject nóg realistischer wordt.

Dankzij de uitgebreide filters in REV krijg je een persoonlijke aanbod van jouw vastgoedprojecten, van aanbouw tot wijkniveau. Bovendien is het mogelijk om koopopties mee te visualiseren, waardoor potentiële kopers een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en jij sneller tot een verkoop komt. Laat ons je visie tot leven brengen en overtuig potentiële kopers met een indrukwekkende 3D-beleving.

Verken de Real Estate Viewer

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement