Visualisatie

Creëer inzicht en begrip bij stakeholders via 3D visualisatie

#

Visualisatie

Breng iedere projectfase tot leven en creëer een meeslepende ervaring

Wij helpen om jouw plan of ontwerp nog aantrekkelijker te maken met verbluffende 3D-visualisatie(s). Dankzij onze eersteklas 3D-renders, animaties en gamificaties helpen we je om jouw stakeholders op creatieve wijze mee te nemen in iedere projectfase. Denk hierbij aan het visualiseren van bijvoorbeeld architecturale, ruimtelijke en infrastructurele cases door middel van film, animatie en Virtual Reality (VR) of Augmented Reality (AR).

Doordat we slim gebruikmaken van databronnen en de nieuwste vooruitstrevende software brengen wij jouw project écht tot leven. Dankzij onze 3D-visualisaties zorg je voor meer inzicht, neem je twijfels weg en maak je betere keuzes, creëer je draagvlak en verwerf je acceptatie. Zo houd je grip op complexe projecten.

Artist Impressions

Lees meer #

2D & 3D Plattegronden

Lees meer #

3D Animatie & Video

Lees meer #

(Augmented) Virtual Reality

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by people Privacystatement

  Vertalen »