| Visualisatie

Zien, doen en ontdekken met onze visualisatie diensten. Creëer inzicht en begrip bij stakeholders door je bouwprojecten te tonen op de gewenste wijze.

Artist impressions

impressies-web

Wij visualiseren jouw (bouw)projecten met fotorealistische impressies en brengen ze tot leven met een sprekende animatie.

Bekijk ons portfolio

Digital Twin

Digital Twin

Meer data, betere besluitvorming. Laat ons jouw Digital Twin registreren, bouwen, monitoren en hosten zodat je weloverwogen keuzes kan maken.

Lees meer

Real Estate Viewer

Real Estate Viewer

Geef potentiële kopers een waarheidsgetrouwe en indrukwekkende 3D-impressie van jouw vastgoed en haar omgeving met de Real Estate Viewer.

Lees meer

Creatieve visualisaties

Wij helpen jouw plan of ontwerp nog aantrekkelijker te maken met verbluffende visualisaties. Neem stakeholders in iedere projectfase op creatieve wijze. Denk hierbij aan het visualiseren van  architecturale, ruimtelijke en infrastructurele cases door middel van film, animatie en Virtual of Augmented Reality.

Door slim gebruik te maken van databronnen en de nieuwste software, brengen wij jouw project écht tot leven. Zorg voor meer inzicht, neem twijfels weg en maak betere keuzes. Zo houd je grip op complexe projecten.

Unreal Engine

Enorme flexibiliteit uit één 3D omgeving

We zijn graag bezig met de ontwikkelingen op het technische vlak, om onze producten te verbeteren. Zo bouwen we zelf applicaties waarmee we onze workflow kunnen verscherpen, waarmee we bijvoorbeeld snel en gemakkelijk aan voldoende data kunnen komen in een vorm die we zelf gelijk kunnen inzetten.

Daarnaast bouwen we de visualisatie van het vastgoed in zijn geheel op in de game-engine van Unreal Engine. Hiermee hebben we het volledige project tot onze beschikking om allerlei verschillende vormen van presentatie toe te passen. Statische beelden, een sprekende animatie of zelfs virtuele maatwerk applicaties halen we rechtstreeks uit de game-engine.

Interactieve applicaties

Wij voegen graag meer beleving toe middels onze interactieve applicaties. Creëer extra meerwaarde aan uw plan of ontwerp door mensen zelf te laten rondkijken, ontdekken en onderzoeken met behulp van verschillende applicaties. Biedt potentiële kopers bijvoorbeeld de mogelijkheid hun droomwoning te vinden met onze Real Estate Viewer.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement