Artist Impressions

Wij geloven dat een hoge kwaliteit 3D visualisatie van enorme meerwaarde kan zijn voor jouw project. Onze ervaring is namelijk dat een 3D visualisatie de ruimte wegneemt die er is voor onbegrip of een andere interpretatie. Het zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde beeld heeft. Naar een (bouw)tekening of een idee wordt er vanuit verschillende stakeholders (gebruikers, bouwers, engineers, ontwerpers, vergunningverleners) heel anders gekeken en vaak per individu een ander beeld gecreëerd. Een visualisatie neemt deze onrust weg! "Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden." 

Met onze visualisaties kunnen wij jouw projecten tot leven brengen en ervoor zorgen dat onnodige discussies of interpretaties tot het verleden behoren. Of het project zich nu in een enkele kamer afspeelt of uitstrekt over verschillende kilometers, wij visualiseren het met optimale tools tot de gewenste schaalgrootte.

Wij visualiseren o.a.: exterieurs & interieurs, animaties, vogelvlucht impressies, doorsneden, plattegronden en kaartmaterialen.

Terug

Meer informatie?

Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

Direct contact more
#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement