Interactieve apps

Voeg interactie toe aan je visualisaties

Beleef je projecten op een interactieve manier

Neem opdrachtgevers mee in (bouw)projecten door gebruik te maken van interactieve elementen. Laat stakeholders zelf rondkijken, bewegen en beleven met onze interactieve applicaties. Bekijk hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden. Ook bij andere uitdagingen helpen wij graag.


360° Viewer

Met een 360° tour kunnen geïnteresseerden en potentiële kopers op een interactieve manier nieuwbouwprojecten ontdekken. Door gebruik te maken van eenvoudige knoppen, navigeren bezoekers van de ene naar de andere bol foto en maken daarmee een virtuele wandeling door de toekomst.


Woningzoeker

Bekijk bouwprojecten vanaf alle mogelijke standpunten, zie in één oogopslag welke woningen beschikbaar zijn, alle soorten woninginformatie en laat potentiële kopers direct inschrijven. Onze woningzoeker is flexibel in huisstijl en is op iedere website te plaatsen. Op die manier help je potentiële kopers hun droomwoning te vinden.


(Augmented) Virtual Reality

(Augmented) Virtual Reality maakt het mogelijk om interactief door uw ontwerp te lopen. De actuele projectfase is daarbij niet van belang, wat het mogelijk maakt om uw project al in een vroeg stadium in VR te bekijken om bijvoorbeeld ontwerpkeuzes te vereenvoudigen.


3D Tour

Toon uw complete 3D model aan uw stakeholders, geïnteresseerden en klanten. Wandel in een web omgeving door het 3D ontwerp en bekijk of presenteer uw ontwerp als een real-time interactieve scène. De web-based omgeving maakt de prestatie mogelijk op van computers, tablets of smartphones  op elke locatie uw ontwerp te zien is voor iedereen.

 


  Terug naar Visualisatie

Meer weten? Wij helpen graag!

  Overige Data

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement