| Data viewers

De meest innovatieve manier om ingewikkelde data overzichtelijk te maken voor iedereen.

Eindeloze mogelijkheden

Onze data viewers laten ingewikkelde data zien in een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke omgeving. Bekijk projecten vanuit alle hoeken en windrichtingen, op ieder moment van de dag en nacht ten midden van de realistische omgeving. Onze Real Estate Viewer laat bijvoorbeeld een volledig aangekleed vastgoed 3D model te zien waarin de bezoeker zelf kan rondkijken of en bewegen. Deze interactieve functies worden aangevuld met handige data. Bekijk niet alleen de omgeving, maar zie ook waar andere faciliteiten in de buurt te vinden zijn. Denk ook aan bijvoorbeeld openbaar vervoerspunten of hoogtepunten in de omgeving.

#

4D viewers

Onze data viewers zijn ook beschikbaar voor dynamische 4D planningen. Dit maakt het voor alle betrokkenen op de bouwplaats makkelijk om de projectschema's in te zien en te begrijpen. Potentiële conflicten en risico's worden hierdoor sneller inzichtelijk en er ontstaat meer controle over het bouw- of infraproject.

 

Unreal Engine

Wij bouwen de visualisatie van het project in zijn geheel op in de innovatieve game-engine van Unreal Engine. Hiermee hebben we het volledige project tot onze beschikking om allerlei verschillende vormen van presentatie toe te passen. Statische beelden, een sprekende animatie of zelfs virtuele maatwerk applicaties halen we rechtstreeks uit de game-engine. Dankzij Unreal Engine zijn we enorm flexibel, snel en nauwkeurig.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by people Privacystatement

    Vertalen