Data viewers

Ingewikkelde data in een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk portaal

Eindeloze mogelijkheden

Onze data viewers vertalen ingewikkelde data naar een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke omgeving. Ons visualisatieteam werkt vrijwel uitsluitend in Unreal Engine. Daar zul je waarschijnlijk bekend mee zijn als je een echte gamer bent. In deze (van nature) game engine worden niet alleen visualisaties gemaakt maar kunnen ook analyses, dataviewers en virtuele producties met green screen gemaakt worden. Unreal Engine zorgt voor een snelle oplevering en flexibiliteit in revisie. Van 4D planningen op de bouwplaats tot vastgoedprojecten, wij staan klaar voor elke uitdaging.

KLIC Viewer

Bekijk eenvoudig de diversie KLIC meldingen in onze viewer. Alle meldingen in één overzichtelijke applicatie, getoond in een 3D wereld ondersteund met luchtfoto voor een prettig locatie gevoel.


4D Viewer

In onze data viewers kunnen wij dynamische 4D planningen verwerken. Dit maakt het voor alle betrokkenen op de bouwplaats makkelijk om projectschema's in te zien en te begrijpen. Potentiële conflicten en risico's worden hierdoor sneller inzichtelijk en er ontstaat meer controle over het bouw- of infraproject.


Real Estate Viewer

Dankzij onze 3D-renders wordt de verkoop van jouw vastgoedproject veel makkelijker. We creëren een ruimtelijke, waarheidsgetrouwe impressie van vastgoed en haar directe omgeving. Potentiële kopers kunnen snel eenvoudige filters aanpassen waardoor ze een gepersonaliseerd aanbod kunnen zien.

REV is een verkoopportaal dat zowel online als op locatie bij makelaarskantoren en tijdens events  ingezet kan worden. We kunnen de software zelfs eenvoudig verwerken naar Virtual Reality.

  Terug naar Visualisatie

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement