| Real Estate Viewer

De meest innovatieve manier om vastgoedprojecten interactief te beleven

Uniek

Zoek op een unieke en interactieve wijze de perfecte woning

Bekijk de video's

Dynamisch

Beleef het project en de omgeving op dynamische wijze

Vraag demo aan

Eén plek

Alle marketingcommunicatieproducten op één overzichtelijke plek

Meer weten

Wat houdt onze applicatie in?

De Real Estate Viewer laat vastgoedprojecten zien in een gebruiksvriendelijke interactieve omgeving. Bekijk het project vanuit alle hoeken en windrichtingen, op ieder moment van de dag en nacht ten midden van de realistische omgeving. Met de Real Estate Viewer is een volledig aangekleed 3D model te zien waarin de bezoeker zelf kan rondkijken of en bewegen. Deze interactieve functies worden aangevuld met handige data. Bekijk niet alleen de omgeving, maar zie ook waar scholen, winkels en horeca in de buurt te vinden zijn. Denk ook aan bijvoorbeeld openbaar vervoerspunten of hoogtepunten in de omgeving.

#

Vind de ideale woning

Uiteraard is ook het vastgoedproject zelf voorzien van data. Laat de verschillende functies, faciliteiten en ruimtes binnen het project zien en laat geïnteresseerden weten waar deze functies gerealiseerd zullen worden. Bekijk bijvoorbeeld de precieze locatie van te verkopen woningen in het project, vergelijk de ligging van de woning ten opzichte van het zonlicht en zie de specificaties van de woningen direct in het scherm.

Zoek naar de ideale woning met de ingebouwde filters op de kenmerken van de woningen. Het aantal kamers, oppervlakte, buitenruimte of type woning kunnen allemaal meegenomen worden in de filter naar de ideale woning van de geïnteresseerde bezoeker. 

Voeg eigen data toe

Naast het bekijken van het 3D model in de viewer is het mogelijk om los gemaakte producten in te laden. Denk bijvoorbeeld aan impressies of animaties van het project. Door de combinatie van de artistieke impressies en het interactieve 3D model wordt een duidelijk beeld geschetst van het bouwproject.

Naast producten zijn ook links naar externe websites toe te voegen. Bij het bekijken van de plattegronden of harde cijfers van een gekozen woning kan bijvoorbeeld een link naar een inschrijfformulier toegevoegd worden. 

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by people Privacystatement

    Vertalen »