| Visualisatie

Maak gebruik van de kracht van visualisaties. Ons visualisatie team gaat geen uitdaging uit de weg om uw project te tonen op de gewenste wijze.

Beelden & Animatie

Laat uw (bouw)project zien door fotorealistische impressies toe te voegen of breng uw project tot leven met een sprekende animatie.

Bekijk ons portfolio

Interactief

Laat toekomstige bewoners, klanten of opdrachtgevers interactief door uw vastgoed bewegen. Zowel in (online) desktop applicaties als met de toevoeging van (Augmented) Virual Reality!

Meer weten

Real Estate Viewer

Breng alle producten die u wilt inzetten bij de communicatie van uw project samen tot een interactieve plek.

Lees meer

Impressie Hofstede van Havelt

Voor bouwbedrijf DLE hebben we in samenwerking met Maerschalk Mediaproductie de verkoopcampagne van het project Hofstede van Havelt kunnen voorzien van sprekende impressies. Zo hebben we  zowel de exterieurs, interieurs als de vogelvlucht voor onze rekening genomen. Deze zijn in de verkoopcampagne gebruikt bij onder andere de vermelding op internet, nieuwsartikelen en een verkoopbord op locatie.

#

Unreal Engine

Geef net een beetje meer aan uw vastgoed visualisatie

We zijn graag bezig met de ontwikkelingen op het technische vlak, om onze producten te verbeteren. Zo bouwen we zelf applicaties waarmee we onze workflow kunnen verscherpen, waarmee we bijvoorbeeld snel en gemakkelijk aan voldoende data kunnen komen in een vorm die we zelf gelijk kunnen inzetten. Daarnaast bouwen we de visualisatie van het vastgoed in zijn geheel op in de game-engine van Unreal Engine. Hiermee hebben we het volledige project tot onze beschikking om allerlei verschillende vormen van presentatie toe te passen. Statische beelden, een sprekende animatie of zelfs virtuele maatwerk applicaties halen we rechtstreeks uit de game-engine.

Liever zelf alvast in uw nieuwbouwproject getoond worden? Ook voor combinaties tussen animatie en video bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van onze greenscreen combineren we echt filmwerk met het virtuele project. Bekijk bijvoorbeeld de video’s op ons LinkedIn kanaal maar eens.

Kopje koffie?

Onder het genot van een kopje koffie lichten we graag toe hoe wij visualiseren. We delen graag onze werkwijze en mogelijkheden en horen net zo graag uw visie en vragen.

 

Wie weet kunnen we elkaar ondersteunen of samenwerken op allerlei vlakken. Een afspraak maken gaat gemakkelijk met het onderstaande formulier. Tot snel!

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by people Privacystatement

    Vertalen »