4D

Onmisbaar in het toekomstige technologische landschap

#

4D

Realiseer dé dynamische 4D planning

4D staat voor de vierde dimensie: tijd. In een 4D planning wordt ruimtelijke data (3D) met plannings- en resourcedata, inclusief materiaal, materieel, personeel, werkruimte en zelfs kosten, geïntegreerd tot een dynamische planning. Door een 4D planning te gebruiken visualiseer en analyseer je een projectschema en worden conflicten en risico’s sneller inzichtelijk.

Onze 4D experts staan voor jou klaar om dynamische 4D planningen te maken of te standaardiseren en automatiseren. Ze zijn beschikbaar voor adviesvraagstukken, implementeren de gewenste 4D software en delen graag kennis en passie door bijbehorende trainingen te geven.

Wij zijn er van overtuigd dat – wanneer je de factor tijd op de juiste manier integreert in je BIM proces - je middels een 4D planning meer controle hebt over een bouw- of infraproject. De kracht van zo’n 4D planning is dat projectdeelnemers op interdisciplinair niveau een beter inzicht van het uit te voeren project krijgen.

Trainingen

Lees meer #

3D Visualisatie

Lees meer #

Uitvoering

Lees meer #

Engineering en Modellering

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Ontwerp en Uitvoering

  Een slim ontwerp omzeilt knelpunten, voorkomt graafschades, is up-to-date conform de laatste standaarden en zorgt voor zo laag mogelijke kosten. Met een van de grootste tekenkamers van Nederland, jarenlange ervaring en beheersing van de nieuwste technieken en technologieën, hebben wij alles in huis om optimaal infrastructureel ontwerp op te leveren. Onze denkers en doeners op locatie zorgen ervoor dat de ontwerpen en projecten uitstekend worden voorbereid en uitgevoerd waardoor ze volgens planning en budget verlopen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement