Engineering en Modellering

Gestructureerde engineering & modellering met passende oplossingen

#

Engineering en Modellering

Van tracé bepaling tot vergunning aanvragen en infra ontwerptekeningen

Waar moet je beginnen bij engineering van ondergrondse infra? Met jarenlange ervaring, van tracé bepaling, vergunning aanvragen tot infra ontwerptekeningen, ben je bij ons aan het juiste adres. Projecten voeren we uit vanuit onze kantoren in Nieuwkuijk en Almere, maar ook op project locatie. Daarbij zetten we diverse soorten software in, zoals de door onszelf ontwikkelde software voor geautomatiseerd netwerkontwerp.

Voor modellering zijn we gespecialiseerd in de bouw en GWW sector. Te denken valt aan vormgeven van openbare gebouwen via puntenwolken tot het opzetten van modellen voor werkvoorbereiding, uitvoering of de as-built fases.

Tekenwerk

Lees meer #

Ontwerp

Lees meer #

Werkvoorbereiding

Lees meer #

Uitvoering

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Ontwerp en Uitvoering

  Een slim ontwerp omzeilt knelpunten, voorkomt graafschades, is up-to-date conform de laatste standaarden en zorgt voor zo laag mogelijke kosten. Met een van de grootste tekenkamers van Nederland, jarenlange ervaring en beheersing van de nieuwste technieken en technologieën, hebben wij alles in huis om optimaal infrastructureel ontwerp op te leveren. Onze denkers en doeners op locatie zorgen ervoor dat de ontwerpen en projecten uitstekend worden voorbereid en uitgevoerd waardoor ze volgens planning en budget verlopen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement