Ontwerp

Kies voor een ontwerp wat voorop loopt en voldoet aan de laatste richtlijnen

#

Ontwerp

Inspelen op de nieuwste technieken voor snelle en accurate ontwerpen

Een goed ontwerp is gebaseerd op een ruime kennis, ervaring en de kunde om een project vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Onze ontwerpers en modelleurs weten alles van 3D (weg)ontwerp en beheersen de nieuwste technieken van diverse ontwerpsoftware. Bentley OpenRoads, Bentley MX, Autodesk Civil 3D tot Synchro 4D en de nieuwste visualisatie technieken.

Samenwerken binnen een multidisciplinair team met zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer? Dat maakt ze enthousiast. Specifieke uitdagingen worden opgelost, kansen worden in iedere fase benut. Of het nu gaat om een verkenning, MER, OTB, TB, tender of uitvoering tot met onderhoud. Zo loopt jouw ontwerp voorop, voldoet hij aan de richtlijnen en ben jij klaar om hem vol overtuiging te presenteren.

Tekenwerk

Lees meer #

Werkvoorbereiding

Lees meer #

Uitvoering

Lees meer #

Engineering en Modellering

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Ontwerp en Uitvoering

  Een slim ontwerp omzeilt knelpunten, voorkomt graafschades, is up-to-date conform de laatste standaarden en zorgt voor zo laag mogelijke kosten. Met een van de grootste tekenkamers van Nederland, jarenlange ervaring en beheersing van de nieuwste technieken en technologieën, hebben wij alles in huis om optimaal infrastructureel ontwerp op te leveren. Onze denkers en doeners op locatie zorgen ervoor dat de ontwerpen en projecten uitstekend worden voorbereid en uitgevoerd waardoor ze volgens planning en budget verlopen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement