Tekenwerk

Hoge kwaliteit infratekeningen volgens de geldende standaarden

#

Tekenwerk

Onze gespecialiseerde tekenaars en stedenbouwkundigen denken graag mee

Infratekeningen moeten kwalitatief hoogwaardig zijn, de geldende standaards volgen en altijd up-to-date zijn. Vanuit een van de grootste in-house tekenkamers van Nederland, maar ook op projectlocatie helpen wij met zeer divers en accuraat tekenwerk. Wij zijn gespecialiseerd in ondergrondse infrastructuur en maken gebruik van software zoals AutoCAD, MicroStation en Revit.

We verwerken o.a. inmetingen, revisies en asbuilt tekeningen voor kabels en leidingen. Oplevering vindt rechtstreeks plaats in GIS-beheersystemen of databases waardoor je met een klik bent voorzien van kwalitatieve up-to-date tekeningen. Tevens gebruiken wij eigen webapplicaties, zoals GeoSmartDesign en GeoFiber om dit proces te automatiseren. Lees hier meer over onze automatische netwerkontwerpen.

Heb je daarnaast een ontwerp- of vergunningstekening nodig? Of zoek je hulp bij het vormgeven van een stedenbouwkundige visie? Onze gespecialiseerde tekenaars en stedenbouwkundigen denken graag met je mee!

Ontwerp

Lees meer #

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Werkvoorbereiding

Lees meer #

Uitvoering

Lees meer #

Engineering en Modellering

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Ontwerp en Uitvoering

  Een slim ontwerp omzeilt knelpunten, voorkomt graafschades, is up-to-date conform de laatste standaarden en zorgt voor zo laag mogelijke kosten. Met een van de grootste tekenkamers van Nederland, jarenlange ervaring en beheersing van de nieuwste technieken en technologieën, hebben wij alles in huis om optimaal infrastructureel ontwerp op te leveren. Onze denkers en doeners op locatie zorgen ervoor dat de ontwerpen en projecten uitstekend worden voorbereid en uitgevoerd waardoor ze volgens planning en budget verlopen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement