Applicaties

Voor iedere uitdaging een maatwerk oplossing

Wij ontwerpen en ontwikkelen uiteenlopende slimme ruimtelijke omgevings- en data gerelateerde maatwerk applicaties rondom de eindgebruiker.

Brainstormsessie aanvragen

Complexe uitdagingen terugbrengen naar behapbare oplossingen

Een 3D ontwerp analyseren met behulp van Openbare data, Puntenwolken, GIS data of andere specifieke gegevens? Een toekomstige omgevingssituatie inzichtelijk maken om te kunnen vergelijken met de huidige situatie? Voor veel voorkomende vragen of juist unieke problemen die ons of onze opdrachtgevers voor een uitdaging stellen, ontwerpen en ontwikkelen wij slimme maatwerk oplossingen in de vorm van een applicatie of mobile app.

Onze specialisten zijn enorm goed in het luisteren, doorvragen en analyseren van het probleem en voor hun is het onmogelijk om "inside the box" te denken. Daarnaast zijn zij meester in het combineren van huidige tools en de aanwezige kennis en kunde om zo niet het wiel opnieuw uit te vinden.

Wij begrijpen helemaal dat je nog niet precies weet hoe de applicatie rondom jouw ruimtelijke omgeving project eruit moet komen te zien. Daarom bieden wij een vrijblijvende brainstormsessie aan waarin we op basis van een kernvraag en vol enthousiasme aan de slag gaan om helderheid te creëren. Hiermee zal duidelijk worden wat het kerndoel is of het mogelijk is om jouw project te ondersteunen met een slimme applicatie of mobile app.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Vraag een brainstormsessie aan

Meer weten?

Jeroen van de Wiel

Van intake tot acceptatiecriteria

Heb jij een uitdaging en kom je er niet uit of weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen wij denken graag met je mee voor een oplossing. We hanteren daarvoor het stappenplan zoals dat hiernaast kort is beschreven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Vraag een brainstormsessie aan

Stappenplan applicatieontwikkeling

1Intake kernvraag: inventarisatie uitdaging op het gebied van visualiseren, analyseren of registeren van data.
2Tijdens een brainstorm sessie ontleden we de uitdaging om tot het kerndoel te komen.
3Bouw van een Proof Of Concept van de applicatie die aantoont dat we de uitdaging aan kunnen.
4Uitwerking van de applicatie tot een werkende geheel.
5Acceptatie testfase.
6Oplevering van de applicatie conform de SMART acceptatiecriteria. 
#

Driven by technology Created by people Privacystatement