Automatisch Netwerkontwerp

Tijdwinst en minimalisatie fouten via automatisch netwerkontwerp

#

GeoSmartDesign

Minimaliseer fouten en genereer een enorme tijdswinst

Het ontwerpen van een ondergronds netwerk is een combinatie van ‘art’ en ‘science’ en is onderdeel van een groter proces. Onze GeoSmartDesign webapplicaties automatiseren het wetenschappelijke gedeelte zo optimaal mogelijk en faciliteren het proces. Daarbij blijven we zoveel mogelijk binnen de digitale keten om de kans op fouten te minimaliseren. Tegelijkertijd zorgt automatisering van tijdrovende en herhalende processen voor een enorme tijdwinst.

Te denken valt aan het genereren van een realistisch geulenpatroon in enkele minuten of het tonen van overzichtstekeningen, materiaallijsten en kostenindicaties met één klik. Deze applicaties zijn beschikbaar voor alle type ondergrondse netwerkinfrastructuren zoals telecom, water en warmtenetten.

Visueel Projectbeheer

Lees meer #

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Basisregistraties

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement