GeoFiber

powered by GeoSmartDesign™

GeoFiber is specifiek ontworpen voor het beheer en de uitbreiding van telecommunicatienetwerken en automatiseert in hoge mate het proces voor het leveren van vergunningstekeningen, technische tekeningen en materiaallijsten voor bouwdoeleinden. GeoFiber gebruikt complexe algoritmes om de optimale paden te berekenen. Met één webbased applicatie kunt u het volledige domein van netwerkontwerpprojecten beheren: van individuele verbindingen tot grootschalige FttX-netwerken.

Meer weten?

Flip van der Valk

Waarom GeoFiber?

1Een "first-time right" web-based applicatie waarmee ingenieurs tot 8 keer sneller ontwerpen in vergelijking met de huidige praktijk
2Maakt een geautomatiseerde, naadloze integratie mogelijk van externe ruimtelijke en niet ruimtelijke gegevensbronnen, databases, en (externe) systemen.
3Stap-voor-stap gestandaardiseerd en begeleid ontwerpproces, waarmee faalrisico's en inconsistenties bij het ontwerp worden voorkomen, en algehele kwaliteit toeneemt.
4Modulair gebouwd, op maat gemaakt met klantspecifieke stylingspecificaties en ontwerp- en procesvereisten die relevant zijn voor de processen van de gebruiker.
#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement