GeoWater

powered by GeoSmartDesign™

GeoWater is specifiek ontworpen voor het beheer en de uitbreiding van waternetwerken en automatiseert in hoge mate het proces voor creëren van tertiaire netwerkstructuren. GeoWater gebruikt complexe algoritmes en de unieke samenwerking met KWR om verschillende scenario's voor het meest optimale netwerk te berekenen.

Meer weten?

Viktor de Haan

Waarom GeoWater?

1Met de kennis van KWR geintegreerd kun je in minder tijd dan voorheen meerdere technische netwerk ontwerpen maken. Zo is er de ruimte en tijd om verschillende scenario's te vergelijken en het ontwerp te kunnen kiezen van de beste kwaliteit.
2Maakt een geautomatiseerde, naadloze integratie mogelijk van externe ruimtelijke en niet ruimtelijke gegevensbronnen, databases, en (externe) systemen.
3Stap-voor-stap gestandaardiseerd en begeleid ontwerpproces, waarmee faalrisico's en inconsistenties bij het ontwerp worden voorkomen, en algehele kwaliteit toeneemt.
4Modulair gebouwd, op maat gemaakt met klantspecifieke stylingspecificaties en ontwerp- en procesvereisten die relevant zijn voor de processen van de gebruiker.
#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement