Basisregistraties

Beheer eenvoudig topografische basisgegevens

#

C-SAM beheer BGT

Beheer eenvoudig topografische basisgegevens

De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is een gedetailleerde kaart van NL en wordt door gemeentes, ministeries en andere bronhouders samengesteld om gedetailleerde informatie te verstrekken over fysieke objecten in onze omgeving. Met C-SAM beheer BGT beheer je als bronhouder eenvoudig topografische basisgegevens. De tooling importeert data uit verschillende bronbestanden en landelijke voorzieningen om deze vervolgens om te zetten in BGT/ IMGeo-objecten.

Het volledige proces wordt ondersteund, van inlezen van CAD, GIS en uitwisselingsformaten tot de opslag en beheer van de geo-objecten. De objecten zijn daarnaast eenvoudig te analyseren en het is mogelijk om de data semiautomatisch uit te wisselen met de Beheer Openbare Ruimte (BOR) en Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en SVB-BGT. Een aparte beheerdatabase behoort hiermee tot de verleden tijd.

Visueel Projectbeheer

Lees meer #

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement