GeoService.cloud

Geo-as-a-Service (GaaS)

#

GeoService.cloud

Ready-to-use software

Dankzij de toenemende stroom van data en door de schaarste aan gekwalificeerde specialisten zien steeds meer organisaties de relevantie van een goed onderhouden Geografisch Informatiesysteem (GIS). Door een GIS oplossing te bieden in de cloud, kunnen gebruikers en IT- afdelingen van organisaties ontzorgt worden. GeoService.cloud biedt de mogelijkheid om flexibel, veilig, schaalbaar en up-to-date via één van onze hostingsmogelijkheden gebruik te maken van een GIS. Het beheer en de life-cycle-mangement (LCM) van het systeem wordt volledig verzorgt door onze supportafdeling.

Er zijn veel verschillende software mogelijkheden, naast de eisen en wensen van een GIS. Wij geloven in co-creatie. Daarom werken we samen met onze opdrachtgever om een passende oplossing te bieden. Daarbij behoren Open source, het gebruik van licentiesoftware of het migreren van een bestaande GIS behoort tot de mogelijkheden. Hosting van een GIS-omgeving kan gegarandeerd binnen de Nederlandse landsgrenzen blijven. Maar wij kunnen ook in een integratie voorzien naar bekende platformen zoals Microsoft Azure, Amazon (AWS) of Google Cloud Platform.

Onze cloud service wordt opgebouwd met diverse componenten en kan flexibel worden ingezet variërend van alleen een database tot een complete webGIS-omgeving. Extra belasting van het systeem wordt opgevangen doordat wij de systemen monitoren en waar nodig (tijdelijk) opschalen. Zo zorgen wij doorlopend voor een stabiele GIS-omgeving.

Door gebruik te maken van slimme tools, veilige cloudoplossingen en onze expertise kun je aanzienlijk besparen in IT- en personeelskosten. Wij hosten, beheren en onderhouden jouw GIS-omgeving via GeoService.cloud.

Kabels en Leidingen registratie

Lees meer #

Visueel Projectbeheer

Lees meer #

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by people Privacystatement