Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Maak en wissel NLCS tekeningen uit met Optimize Connect

#

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Bespaar tijd en voorkom fouten in het ontwerpproces met Optimize CONNECT

NLCS is dé CAD-standaard van de Nederlandse GWW-sector. CAD projecten gestandaardiseerd conform NLCS tekenen en uitwisselen kan met Optimize Connect voor MicroStation CONNECT Edition. Optimize Tools vormt het hart van Optimize Connect en is de schakel naar Optimize NLCS, GeoDATA en Plot.

Elk project start met een goede actuele ondergrond (BGT, BAG, kadastale kaart) die via Optimize GeoDATA snel wordt samengesteld. Optimize NLCS maakt het gestandaardiseerd tekenen van je ontwerp mogelijk via eenduidige tekeningen, controles en uitwisselingen. Met Optimize Plot maak je snel een plotcompositie inclusief kaders, stempel en een legenda. Hiermee is een uniforme en professionele uitstraling van je op te leveren tekeningen verzekerd.

Ondersteun het ontwerpproces met onze Connectors zoals Street Smart waarmee je cyclorama’s direct kan tonen of Cursim om geanimeerde rijcurve simulaties te maken.

Visueel Projectbeheer

Lees meer #

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Basisregistraties

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement