KLIC

Voorkom graafschade met actuele kabel- en leidingregistratie

#

KLIC

KLIC-WIN als opmaat naar CROW 500 proof werken in de Graafketen

Om graafschade te voorkomen is de laatste jaren landelijk veel energie gestoken in het actualiseren van digitale kabel- en leidingeninformatie. Wij ondersteunen het ontwerp- en uitvoeringsproces van de graafketen via onze KLIC-WIN (Kabels en Leidingen Informatie Centrum Wibon-INSPIRE) producten en diensten. Met de KLIC-Direct applicatie kunnen grondroerders en projectvoorbereiders KLIC-meldingen aanvragen aan de hand van een graafpolygoon. Met onze KLIC-WIN Service worden namens netbeheerders de KLIC-meldingen en INSPIRE verzoeken afgehandeld conform de Wet WIBON.

Om tijdens de ontwerpfase kabels en leidingen uit de KLIC-melding te raadplegen, is voor MicroStation gebruikers de integratie Optimize GeoDATA beschikbaar. Voor AutoCAD gebruikers is de standalone applicatie GraafManager (dxf) voorhanden. Grondroerders kunnen via de GraafManager Mobile de netinformatie extern in het veld bekijken.

Visueel Projectbeheer

Lees meer #

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Basisregistraties

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement