Visueel Projectbeheer

Controle op infrastructuur projecten met Organize Infra

#

Visueel Projectbeheer

Maak data vanaf de geul direct beschikbaar voor stakeholders

Krijg regie over (ondergrondse) infraprojecten met Organize Infra. De online tooling geeft inzicht in de actuele projectstatus, van pre-engineering, uitvoering tot oplevering. Organize maakt het infrastructuur ontwikkelproces visueel en meetbaar binnen een web-based omgeving.

Data vanaf de geul is direct beschikbaar voor stakeholders in het project. Gegevens zoals landmeetkundige data, foto's, objectinformatie en digitale formulieren worden helder weergegeven op een overzichtelijke kaart. Organize Infra is beschikbaar voor alle type ondergrondse netwerkinfrastructuren zoals telecom, gas, water en elektra.

Automatisch Netwerkontwerp

Lees meer #

Gestandaardiseerd CAD ontwerp

Lees meer #

Interactive Experience

Lees meer #

Basisregistraties

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement