Bentley Software

Bentley Software trainingen gegeven door ervaren docenten

#

Bentley Software

Vergroot jouw kennis van Bentley Software

Als officieel training partner van Bentley Institute bieden wij reguliere en maatwerk Bentley Software trainingen. Trainingen voor de startende engineer die gaat werken met MicroStation, OpenRoads of Bentley OpenCities, C-SAM of Optimize NLCS. Maar ook voor de gevorderde engineer die zoekt naar verdieping (in de techniek of 3D) of verdieping (in platform of animatie/visualisatie) en voor de functioneel en technische applicatiebeheerder. Stap je over van platform of maak je een carrièreswitch? Dan zijn onze starterstrainingen ook zeer geschikt.

Onze trainingen zijn praktijkgericht met veel voorbeelden, oefeningen en tips & tricks en worden gegeven door ervaren professionals. Om zoveel mogelijk interactie te creëren geven we ze in kleine groepen, klassikaal of digitaal, bij ons op locatie of bij jou op kantoor via een incompany training. Zijn er specifieke vraagstukken, dan ontwikkelen we samen een maatwerk aanpak waarbij je direct met je gehele team stappen maakt.

Alle trainingen worden ondersteund door ons online blended learning platform waarbij je 24/7 gebruik kan maken van het trainingsmateriaal, gerichte oefeningen en ondersteunende video’s.

FME en GIS

Lees meer #

Projectmanagement FttH

Lees meer #

E-learning

Lees meer #

TPG Academy

Lees meer #

Trainingen

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Trainingen

  Nieuwe ontwikkelingen binnen de ruimtelijke omgeving en technologie gaan snel. Door jezelf en je team te blijven ontwikkelen vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je werkgeluk. Zo kan jij nieuwe kansen creëren binnen je werkveld, verleg je grenzen en spring je in op nieuwe trends en mogelijkheden. Ontwikkel jezelf op het gebied van ruimtelijke omgeving, technologie en projectmanagement via onze trainingen. Gericht op de praktijk, met persoonlijke aandacht en gegeven door de beste trainers. Fysiek en virtueel. Of haal onze experts in huis via een Incompany Training. Young Talents bieden wij een intensief traineeship waarmee we hun kennis direct inzetbaar maken.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement