E-learning

Blended learning middels via ons learning management system

#

E-learning

We leren steeds meer online

Met onze blendend learning bieden wij gevarieerde leervormen en leer je in je eigen tijd en tempo. Klassikale trainingen worden gecombineerd met e-learning modules waarbij je aanvullend ondersteund wordt via webinars, video's, toepassingsopdrachten en additionele literatuur. Tevens heb je 24/7 toegang tot het platform en de lesstof. Zo heb je een effectieve leeromgeving die ervoor zorgt dat leren laagdrempelig wordt.

Wil je samen met jouw collega's kennis delen? Dan stellen wij een speciale omgeving voor jouw organisatie beschikbaar. Zo hebben jullie toegang tot de lesstof op de momenten waarop het jullie uitkomt.

Bentley Software

Lees meer #

FME en GIS

Lees meer #

Projectmanagement FttH

Lees meer #

Trainingen

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Trainingen

  Nieuwe ontwikkelingen binnen de ruimtelijke omgeving en technologie gaan snel. Door jezelf en je team te blijven ontwikkelen vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je werkgeluk. Zo kan jij nieuwe kansen creëren binnen je werkveld, verleg je grenzen en spring je in op nieuwe trends en mogelijkheden. Ontwikkel jezelf op het gebied van ruimtelijke omgeving, technologie en projectmanagement via onze trainingen. Gericht op de praktijk, met persoonlijke aandacht en gegeven door de beste trainers. Fysiek en virtueel. Of haal onze experts in huis via een Incompany Training. Young Talents bieden wij een intensief traineeship waarmee we hun kennis direct inzetbaar maken.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement