FME en GIS

Ontdek nieuwe kansen met behulp van geografische data

#

FME en GIS

Data neemt explosief toe, maar hoe benut je die ook écht?

FME is uitermate geschikt om de interoperabiliteit tussen verschillende soorten (CAD/GIS) data te vervullen. Naast dat wij samen met onze partner Red Geographics onze opdrachtgevers voorzien van FME licenties, geven wij ook trainingen. Wil je weten hoe je de juiste verbanden kan leggen tussen GIS, CAD en de softwareproducten van The People Group? Om werkprocessen te optimaliseren en het veelvuldig hergebruik van data mogelijk te maken.

Volg onze GIS gerelateerde maatwerktrainingen, workshops of webinars. Voor QGIS, Post PostGIS, GeoServer en OpenLayers. Van het bouwen van optimale workbenches tot het digitaal viewen van gegenereerde en gethematiseerde data. De trainingen worden gegeven door FME Certified GIS experts die aan de hand van specifieke vraagstukken of leerwensen gezamenlijk met jou de mogelijkheden en kansen verkennen.

Bentley Software

Lees meer #

Projectmanagement FttH

Lees meer #

Trainingen

Lees meer #

E-learning

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Trainingen

  Nieuwe ontwikkelingen binnen de ruimtelijke omgeving en technologie gaan snel. Door jezelf en je team te blijven ontwikkelen vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je werkgeluk. Zo kan jij nieuwe kansen creëren binnen je werkveld, verleg je grenzen en spring je in op nieuwe trends en mogelijkheden. Ontwikkel jezelf op het gebied van ruimtelijke omgeving, technologie en projectmanagement via onze trainingen. Gericht op de praktijk, met persoonlijke aandacht en gegeven door de beste trainers. Fysiek en virtueel. Of haal onze experts in huis via een Incompany Training. Young Talents bieden wij een intensief traineeship waarmee we hun kennis direct inzetbaar maken.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement