Projectmanagement FttH

Til je projectleiders vaardigheden in de telecom en energie naar een hoger niveau

#

Projectmanagement FttH

Haal het maximale uit jezelf en maak jouw projecten nog succesvoller

Er is een groeiende behoefte aan projectleiders die de telecom en energie sector begrijpen. Professionals die de impact van veranderingen binnen de sector kunnen overzien en begrijpen hoe de hazen lopen. Met onze opleidingsprogramma's til je alle aspecten van projectmanagement naar een hoger niveau.

Van technische concepten, stakeholdermanagement en productiebesturing tot en met aspecten rondom veiligheid en kwaliteit. Een voorbeeld is het 'Fiber to the Home' (FttH) trainingsprogramma waarin alle projectmanagementmethoden en -vaardigheden in relatie tot de uitrol van FttH projecten worden behandeld. Deze trainingen worden gegeven door topdocenten met zeer ruime praktijkervaring en vinden zowel op locatie als online plaats.

Bentley Software

Lees meer #

FME en GIS

Lees meer #

TPG Academy

Lees meer #

E-learning

Lees meer #

Trainingen

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Trainingen

  Nieuwe ontwikkelingen binnen de ruimtelijke omgeving en technologie gaan snel. Door jezelf en je team te blijven ontwikkelen vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je werkgeluk. Zo kan jij nieuwe kansen creëren binnen je werkveld, verleg je grenzen en spring je in op nieuwe trends en mogelijkheden. Ontwikkel jezelf op het gebied van ruimtelijke omgeving, technologie en projectmanagement via onze trainingen. Gericht op de praktijk, met persoonlijke aandacht en gegeven door de beste trainers. Fysiek en virtueel. Of haal onze experts in huis via een Incompany Training. Young Talents bieden wij een intensief traineeship waarmee we hun kennis direct inzetbaar maken.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement