The People Group Academy

Word jij één van onze 'People for the Future'?

#

Groei door naar jouw droombaan

De regie over jouw carrière heb jij zelf in de hand

Ben jij klaar voor een uitdaging?
Met je recent behaalde diploma op zak en een gezonde dosis ambitie het werkveld in. Niets weerhoud je er nu nog van om het meeste uit je carrière te halen. Alleen rest nog de vraag welke stappen je eigenlijk moet doorlopen om de specialist te worden die je graag wilt zijn. Ga je doorstuderen of gelijk aan de slag in de praktijk? TPG Academy biedt je een combinatie van die twee.

Traineeships
TPG Academy bestaat uit vier verschillende traineeships gericht op complexe projecten voor de aanleg en het onderhoud van de nieuwste en meest innovatieve infrastructuur. Tijdens het traineeship doorloop je een traject van twee jaar, waar je zowel theoretisch als praktisch begeleid wordt door specialisten binnen jouw vakgebied. Je maakt tijdens het traject kennis met de opdrachtgever, het ingenieursbureau en andere stakeholders uit het werkveld.

TPG Academy biedt traineeships in de volgende expertises: Projectleiding, Engineering, GEO-ICT en BIM (4D). Wil je meer informatie over deze vacatures? Neem dan snel een kijkje op de vacaturebank van The People Group. Onze collega Floris de Bakker trapt als eerst af binnen het Traineeship Projectleiding, hij vertelt je hier graag meer over.

Past een Traineeship van TPG Academy bij jouw ambities een echte professional te worden?

Meer weten? Wij helpen graag!

  Trainingen

  Nieuwe ontwikkelingen binnen de ruimtelijke omgeving en technologie gaan snel. Door jezelf en je team te blijven ontwikkelen vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je werkgeluk. Zo kan jij nieuwe kansen creëren binnen je werkveld, verleg je grenzen en spring je in op nieuwe trends en mogelijkheden. Ontwikkel jezelf op het gebied van ruimtelijke omgeving, technologie en projectmanagement via onze trainingen. Gericht op de praktijk, met persoonlijke aandacht en gegeven door de beste trainers. Fysiek en virtueel. Of haal onze experts in huis via een Incompany Training. Young Talents bieden wij een intensief traineeship waarmee we hun kennis direct inzetbaar maken.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement