Traineeships

Extra bedrijfskundige capaciteit of kennis met onze Young Talents

#

Traineeships

Young professionals die direct productief zijn

Om succesvol te zijn, moeten organisaties scherp blijven. Onze Young Talents met een (technische) bedrijfskundige achtergrond ontzorgen en laten jouw bedrijfsprocessen nog efficiënter verlopen. Na hun HBO of universitaire opleiding volgen ze bij The People Group een intensief traineeship waarbij ze trainingen krijgen op het gebied van project- en programmamanagement.

Ze gaan direct aan de slag binnen ons werkveld en worden begeleidt vanuit ons en de opdrachtgever. Dus heb je extra (tijdelijke) capaciteit nodig of extra bedrijfskundige kennis? Met onze jonge, slimme en enthousiaste Young Talents ben je verzekerd van een flexibele uitbreiding van jouw team.

Bentley Software

Lees meer #

FME en GIS

Lees meer #

Projectmanagement FttH

Lees meer #

E-learning

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Trainingen

  Nieuwe ontwikkelingen binnen de ruimtelijke omgeving en technologie gaan snel. Door jezelf en je team te blijven ontwikkelen vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je werkgeluk. Zo kan jij nieuwe kansen creëren binnen je werkveld, verleg je grenzen en spring je in op nieuwe trends en mogelijkheden. Ontwikkel jezelf op het gebied van ruimtelijke omgeving, technologie en projectmanagement via onze trainingen. Gericht op de praktijk, met persoonlijke aandacht en gegeven door de beste trainers. Fysiek en virtueel. Of haal onze experts in huis via een Incompany Training. Young Talents bieden wij een intensief traineeship waarmee we hun kennis direct inzetbaar maken.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by people Privacystatement