Samen lopen voor het Rode Kruis

mei01

Samen lopen voor het Rode Kruis

Om onze kernwaarden #samen en #gezond kracht bij te zetten hebben we een gezamenlijke challange voor de maand mei. Een uitdaging die we alleen samen tot een succes kunnen maken. Want ‘Each one of us can make a differerence, together we make a change!'

  • Vrij 01 mei 2020
  • Thuis
  • TPG intern event
  • 09:00 - 00:00u
  • € 0,10 per km excl. BTW

In deze periode blijkt des te meer onze wederzijdse afhankelijkheid, we komen er nog eens extra achter in hoeverre we met elkaar in verbinding staan. En met de gesloten sportscholen en het advies om vooral thuis te blijven kan ook onze fysieke vitaliteit wel een oppepper gebruiken. Want bewegen bevordert naast je gezondheid ook je mentale fitheid.

En dus willen we iedereen uitdagen om mee te doen met de #samen en #gezond Sponsorloop in mei. Om #samen een bijdrage te leveren aan de bestrijding van het coronavirus. We gaan namelijk #samen, maar dus wel op afstand, lopen voor het Rode Kruis. The People Group doneert vervolgens 0,10 ct per gelopen kilometer. Dus hoe meer kilometers wij #samen maken, hoe hoger het bedrag wat we eind mei kunnen overhandigen voor de actie tegen het coronavirus! En het hoeft zeker geen hardlopen te zijn, als jij graag wandelt dan telt dat net zo hard mee.

alt txt

Hoe werkt het?
We gaan #samen vanuit huis lopen met behulp van de Pacer app. Meld je voor 1 mei aan via ondestaande QR code aan:

Stap 1: Scan met je telefoon de QR code via je camera of download de QR Code Scanner app. (Vanuit je telefoon kan je 2 keer klikken op de QR code om de app te downloaden.)
Stap 2: Installeer de app.
Stap 3: Registreer je in de app (maak een account aan).
Stap 4: Registratie afgerond? Scan dan nogmaals onderstaande QR code of vul de code 'aq70243' in om lid te worden van The People Group en mee te doen met de Challenge.
Stap 5: Klik onderin de app op de tab 'ontdek' en klik daarna rechts bovenin de app op de tab ‘zakelijk’  om de TPG uitdaging te zien.

#TPGsamen
Die cap heb je natuurlijk niet zomaar gekregen. Deze is zeker fijn om tijdens het lopen je haren onder te verstoppen of de zon uit je ogen te houden. Maar we willen je ook vragen om tijdens het lopen een foto te maken met je cap op en om deze te delen via onze Facebook of LinkedIn pagina met een tag naar The People Group en met #TPGsamen. Als je op Facebook of LinkedIn @ThePeopleGroup in je tekst zet kan je ons selecteren en taggen. En hoe meer foto’s hoe leuker natuurlijk, dus bring it on!

Laten we deze challenge #samen tot een succes maken en een mooi bedrag ophalen voor het Rode Kruis!

Let’s walk together for the Red Cross!

 

Voor vragen over de actie of de Pacer app kan je een mail sturen naar fundamentals@thepeoplegroup.nl.

Programma

  • 1 mei 09.00 uur start actie
  • 31 mei 21.00 uur einde actie

Blijf op de hoogte met onze nieuwbrief Schrijf je hier in

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement