inspec™/thepeoplegroup™ finalist Be Inspired Awards 2016

bentleylogoJaarlijks worden door Bentley de Be Inspired awards uitgereikt voor de meest uitzonderlijke projecten van Bentley-gebruikers van over de hele wereld. Dit jaar hebben tien onafhankelijke jurypanels bestaande uit vooraanstaande deskundigen uit het bedrijfsleven de finalisten geselecteerd uit meer dan 300 nominaties van organisaties uit 80 landen.

In totaal zijn er 54 finalisten, verdeeld over 18 verschillende vakgebieden binnen de softwareproducten van Bentley. inspec™, onderdeel van thepeoplegroup™, is binnen de categorie “Innovation in Roads” als finalist geselecteerd met het project A27/A12 Ring Utrecht. Voor de planstudie van dit project heeft thepeoplegroup™ het ontwerpteam geleverd dat een integraal onderdeel uit maakt van het projectteam van Rijkswaterstaat. Door binnen MX gebruik te maken van de OpenRoads software heeft het projectteam op een andere manier samen kunnen werken, dat hoog is gewaardeerd door de jury.

De finalisten voor de Be Inspired award: Innovation in Roads:

  • Beta 2 Engenharia – Roundabout of Ribeirão Preto – (Ribeirão Preto, São Paulo, Brazil)
  • Costain Carillion Joint Venture – A5 – M1 Link, Dunstable Northern Bypass – (Dunstable, England, United Kingdom)
  • Inspec Nederland BV – A27/A12 Ring Utrecht – (Utrecht, Utrecht, Netherlands)

De finalisten gaan hun innovatieve projecten en bijbehorende werkwijze in Londen presenteren tijdens the Year of Infrastructure 2016 (#YII2016) die van 1 tot 3 november wordt gehouden. De beoordeling vindt plaats door Nadine Buddoo (News Editor, New Civil Engineer) en Mischa Wanek-Libman (Editor, Railway Track & Structures; Engineering Editor, Railway Age).

thepeoplegroup™ is vereerd met de nominatie en kijkt uit naar de presentatie in Londen!