Nieuw MicroStation Basisboek gelanceerd

Nieuw MicroStation Basisboek gelanceerd

The People Group heeft na 15 jaar weer een MicroStation Basisboek ontwikkeld
Nieuwkuijk, 3 december 2019 - The People Group heeft 1,5 jaar gewerkt aan een nieuw Basisboek voor MicroStation gebruikers. Het boek wat gericht is op de MicroStation CONNECT Edition, is geschreven  voor zowel de startende als de gevorderde gebruiker. Het bevat ruim 700 pagina’s met praktische gebruikersinstructies die de lezer stap-voor-stap bij de hand nemen om het CAD programma optimaal te kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er ruim 150 video’s ontwikkeld als extra uitleg bij het boek. Afgelopen woensdag werd het boek gepresenteerd tijdens de TMC-VNMG Winterschool 2019.

Inkijkexemplaar of bestel het boek

  • bentley software
  • digitalisering
  • e-learning
  • 03 december 2019
  • 4 minuten leestijd

Waarom dit boek?

“Als MicroStation trainer merkte ik al tijden dat er bij de beginnende en ervaren cursisten behoefte was aan extra lesmateriaal, maar vooral ook aan een goed naslagwerk. “Het boek van 15 jaar geleden, destijds geschreven door Mieke Pol, voldeed niet meer aan de huidige wensen van onze gebruikers. Logisch, want inmiddels is de software natuurlijk enorm doorontwikkeld. En het development van het MicroStation programma zal alleen maar verder toenemen. Daar zullen wij ook zeker op inspringen met onze video’s en de doorontwikkeling van dit boek." Aldus Ingeborg Hoogenberg, MicroStation trainer en auteur van het boek.

Enthousiaste reacties

Na de boekpresentatie afgelopen woensdag tijdens de TMC-VNMG Winterschool 2019, werd er enthousiast gereageerd door de bezoekers. Veelal gebruikers van de MicroStation ontwerpsoftware, zoals o.a. (semi-) overheden, ingenieurs- en adviesbureaus, architecten en aannemers. Vanuit Bentley Systems is er ook enthousiast gereageerd op het boek. “De passie van Ingeborg Hoogenberg spreekt uit dit fantastische boek waar alle Bentley gebruikers van zullen profiteren” Aldus Ted Lamboo, Senior Vice President bij Bentley Systems.

Internationale versies

“Omdat we dit boek ook voor de buitenlandse gebruikers beschikbaar willen maken, wordt er op korte termijn een Engelstalige en op termijn ook een Duitstalige versie uitgebracht. Deze versies zullen o.a. beschikbaar zijn via de gebruikelijke online verkoopkanalen voor boeken. Er wordt nu hard aan gewerkt om deze versies zo snel mogelijk op de markt te brengen, want we willen de buitenlandse gebruikers hier natuurlijk ook van laten profiteren” Aldus Viktor de Haan van The People Group.

Meer weten?

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement