Samen werken we aan duurzaamheid: verduurzamen van wagenpark

Samen werken we aan duurzaamheid: verduurzamen van wagenpark

Vorige week dinsdag werd het wagenpark van The People Group alvast uitgebreid met een aantal nieuwe hybridevoertuigen. Later dit jaar volgen er meer. In samenwerking met Oostendorp Auto’s ’s-Hertogenbosch werd er gekozen voor het nieuwe hybridemodel Yaris van Toyota. We vroegen Facilitair Manager Marjolijn van Lindonk waarom de Toyota Yaris past bij de visie van TPG op verduurzaming.

  • duurzaamheid
  • 17 september 2020
  • 3 minuten leestijd

Toyota is al meer dan twintig jaar marktleider met hybride modellen zonder stekker, die tijdens het rijden de accu opladen met regeneratieve energie. Hierdoor kan de Yaris voor de helft op stroom rijden en voor de andere helft op benzine. Het model is voorzien van de nieuwste, vierde generatie hybridetechnologie. Dat betekent dat hij niet alleen zeer zuinig is, maar ook nog eens snel optrekt en erg comfortabel rijdt.

alt txt

Visie op duurzaamheid

Het autolandschap is in de afgelopen jaren enorm veranderd. Waar we 10 jaar geleden unaniem voor een bedrijfsauto met dieselmotor kozen, kiezen we anno 2020 liever voor brandstofzuinige auto’s. Waarom?  TPG gelooft dat een duurzame maatschappij bij onszelf begint. Door stap voor stap verduurzaming van het wagenpark, maar ook door de verduurzaming van ons hoofdkantoor, welke inmiddels uitermate energiezuinig is ingericht middels smart technology. Stukje bij beetje worden we steeds duurzamer en dragen wij op onze manier ook bij aan een leefbaarder Nederland.

TPG x Oostendorp

Oostendorp Auto ‘s-Hertogenbosch, onderdeel van Oostendorp Autogroep, is al jarenlang de vertrouwde bedrijfswagen leverancier van TPG. Waarom wij zo loyaal zijn aan deze leverancier? “Oostendorp is een fijne, proactieve organisatie die graag met ons meedenkt. Ze maken onze verwachtingen waar en lossen problemen snel op. Zorgeloos rijplezier dus met een hoog serviceniveau, iets wat goed aansluit bij onze eigen merkwaarden!”, aldus Marjolijn.

alt txt

Meer weten?

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement