The People Group finalist #YII2016 Be Inspired Awards Londen

thepeoplegroupis eind oktober afgereisd naar Londen voor het Bentley event ‘The Year in Infrastructure 2016’ (YII 2016).
inspec, onderdeel van thepeoplegroup, was met het project OpenRoads Planstudie A27/A12 Ring Utrecht genomineerd als één van de drie ‘Be Inspired Awards’ finalisten binnen de categorie ‘Roads’.
Binnen dit project werkt een team van ontwerpers al jaren aan het wegontwerp voor de totstandkoming van de toekomstige situatie.

thepeoplegroup heeft in Londen een presentatie gegeven hoe de nieuwe OpenRoads software de rol van een ontwerper heeft veranderd binnen het projectteam bij Rijkswaterstaat.
Doordat er steeds meer visueel kan worden ontworpen is de communicatie met projectmedewerkers en diverse stakeholders eenvoudiger, directer en gestroomlijnder geworden.

30121008974_98f4ab813f_b

Het OpenRoads project werd helaas niet bekroond met een prijs. Hier tegenover staat wel, dat er naast positieve reacties van andere bezoekers, ook interesse getoond is door Bentley Systems. Aan deze interesse wordt de komende maanden concrete invulling gegeven om nieuwe kansen voor verdergaande samenwerking en ontwikkeling te ontdekken.

Op de TMC Winterschool (1 december in Utrecht) geeft thepeoplegroup de presentatie van YII 2016 nogmaals. Daarnaast verzorgen wij twee workshops: onderwerp assen bouwen en templates bouwen in OpenRoads.

Bekijk het TMC Winterschool 2016 dagprogramma

Klik hier voor het TMC Winterschool inschrijfformulier