The People Group en Red Geographics sluiten partnership ten aanzien van FME software

The People Group en Red Geographics sluiten partnership ten aanzien van FME software

The People Group is continu bezig om de beste technische software te combineren met een kwalitatieve dienstverlening. Zo hebben we de afgelopen tijd gekeken hoe we organisaties kunnen laten profiteren van alle data die ze beschikbaar hebben. FME is een van die software tools die daarbij kan helpen en de mogelijkheid biedt om (geografische) data te converteren en verwerken. Een tooling waar we zelf ontzettend enthousiast over zijn en die we in diverse projecten inzetten. We zijn dan ook trots om te mogen vertellen dat The People Group vanaf 1 september een nieuwe samenwerking aangaat met Red Geographics, een onderneming die fulltime bezig is met de ondersteuning van FME. Hierdoor kunnen onze klanten gebruik kunnen maken van deze krachtige data software, met de dienstverlening die men van ons gewend is.

  • data transformatie
  • digitalisering
  • 24 september 2020
  • 4 minuten leestijd

FME in de praktijk

FME is een krachtige software tool die met behulp van transformers (geografische) data o.a. transformeert, integreert en converteert. In de praktijk betekent dit dat het werkprocessen versnelt, versimpelt, optimaliseert of zelfs automatiseert. “Door onze kennis uit te wisselen en de krachten te bundelen, kunnen we nog meer impact maken richting een duurzame samenleving waarin we de maatschappelijke kosten zoveel mogelijk proberen te beperken. Daarmee wordt ons werk nog waardevoller.” aldus Viktor de Haan, Directeur The People Group | Software & Trainingen.

Ontdek hoe je geografische data toegankelijk en werkbaar maakt met behulp van FME Software.

Bekijk het blog

 

Wat betekent dit voor klanten van The People Group?

Doordat we de handen ineenslaan met Red Geographics, kunnen we onze klanten voorzien van een FME licentie. We bieden daarbij de ondersteuning die je van ons gewend bent en ook je contactpersoon blijft ongewijzigd. Ons FME team breidt zich steeds verder uit en bestaat momenteel uit meerdere FME experts. Daarnaast geven wij toegang tot de jarenlange FME-kennis die er binnen Red Geographics aanwezig is.

Meer weten over de mogelijkheden van FME? Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in voor het webinar. Onze partner Red Geographics organiseert een online kennismakingssessie voor iedereen die meer wil weten over de krachtige software FME. Je krijgt concrete praktijkvoorbeelden om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden.

Aanmelden Webinar

Over Red Geographics

Red Geographics is opgericht in 2004 en expert in geo-ict, cartography en reseller van o.a. FME en MAPublisher. Het is onze uitdaging om data te laten stromen, ongeacht het bronbestand of de afdeling. We kiezen voor persoonlijk contact, zijn goed bereikbaar en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel vragen beantwoorden en problemen oplossen. Met onze top 5 notering in de FME user community wereldwijd wordt de aanwezige kennis binnen Red Geographics onderstreept.

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement