TMC Summerschool 2016

thepeoplegroup™ is dit jaar, als sponsor, wederom aanwezig op de TMC Summerschool. Wij staan hier met onze stand en verzorgen enkele workshops enTMC School 2016 presentaties.

Hier vind je het programma

Klik hier om je aan te melden voor TMC Summerschool

Meer informatie over de TMC Summerschool 2016:
Het belooft weer een dag te worden waarbij kennis opdoen en ervaringen uitwisselen bovenaan staan. Met een ‘rugzak’ vol nieuwe informatie en tips en trucs keer je aan het einde van de dag huiswaarts. De nadruk ligt op leren, daarom duiken we weer in de schoolbanken waarbij je zelf aan de slag moet. Maar ook tijdens de presentaties hoor je meer over de laatste ontwikkelingen rondom Bentley-software en binnen je vakgebied.

Presentaties en workshops
Een aantal sessies zal in het teken staan van de Bentley Connect Edition. De dag bestaat uit interactieve presentaties en je mag zelf achter de knoppen plaatsnemen. Het woord is aan de focusgroepen MicroStation, 3D en ProjectWise.

De innerlijke mens
Tijdens de pauzes en de lunch krijg je voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten. We sluiten de dag af met een zomerse barbecue opgeluisterd door live muziek. Zo krijg je de mogelijkheid om na de avondspits richting huis te gaan.

Locatie
GeoFort (Fort bij de Nieuwe Steeg) maakt onderdeel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een bijzonder 3,5 hectare groot forteiland met een interessant verleden en heden. Tussen station Geldermalsen en het GeoFort rijden TMC-busjes heen en weer.