TMC Winterschool 1 december 2016

thepeoplegroup is 1 december 2016 wederom aanwezig op de TMC Winterschool. Als sponsor verzorgen wij enkele workshops en presentaties. Zoals je gewend bent, wordt het een interessante dag. Terug in de ‘schoolbanken’ voor diverse presentaties. Daarnaast is er gezorgd voor een stukje ‘winterse fun’.

Wij nodigen je van harte uit om te komen!

TMC Winterschool 1 december 2016 – dagprogramma

Klik hier voor het TMC Winterschool inschrijfformulier

Presentaties en workshops
Op het programma staan tips & trucs rond MicroStation, 3D-onderwerpen, ProjectWise-nieuws, NLCS en aandacht voor civiele sessies. De presentaties duren ca. 45 minuten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het zelf te ervaren. In 1,5 uur tijd kan je kennis maken met de software of er dieper op in gaan.

Fun
winterschool-2016-web-1
Vergeet niet een warme jas en handschoenen mee te nemen, want dit jaar gaan wij het ijs op! Onder leiding van niemand minder dan meervoudig Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage en een groep trainers.

Na het schaatsen zal Jochem Uytdehaage uitleggen hoe hij door samen te werken de top heeft bereikt. Ook staat hij stil bij persoonlijk leiderschap, ambitie, doorzettingsvermogen, vitaliteit en omgaan met tegenslagen.

De innerlijke mens
Tijdens de pauzes en de lunch krijg je voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten. We sluiten de dag af met een winters stamppottenbuffet. Zo heb je de mogelijkheid om na de avondspits richting huis te gaan.

Locatie
IJsbaan De Vechtsebanen/KNSB Business Center. Dit ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Er is een eigen parkeergarage beschikbaar, waarvoor TMC uitrijmunten beschikbaar stelt.