TPG Academy: Hoe gaat het met Floris?

TPG Academy: Hoe gaat het met Floris?

Een tijdje geleden spraken we de enthousiaste Floris de Bakker over zijn Traineeship Projectleiding. Hij wist ons te vertellen dat hij een interessant leer- en werktraject bij TPG Academy is aangegaan. Nu, zo’n half jaar later, spreken we hem opnieuw en vragen we hem welke stappen hij reeds heeft gemaakt.

  • projectleiding
  • tpg academy
  • traineeship
  • Ronald van der Mierden
  • 02 november 2021
  • 3 minuten leestijd

Vertel eens, wat heb je in de tussentijd van het Traineeship geleerd?

“De afgelopen maanden heb ik me erg goed kunnen ontwikkelen. Voorheen was ik werkzaam als werkvoorbereider, maar heb inmiddels het stapje kunnen maken naar teamcoördinator van de werkvoorbereiders. Dit houdt in dat ik nu met twee collega’s verantwoordelijk ben voor een kleine 40 werkvoorbereiders. Zo zijn mijn collega’s en ik verantwoordelijk voor het expertiseniveau en de begeleiding van de werkvoorbereiders. Ook hebben wij de taak om nieuwe medewerkers in te werken.”

Gaaf! En wat staat er nu voor je op de planning?

"Na de opleidingen Prince2 en IPMA-D die ik via The People Group volg wil ik mezelf graag door blijven ontwikkelen om binnen aanzienbare tijd de stap te kunnen maken naar projectleider binnen de FTTH branche."

alt txt

Ga jij zo'n zelfde avontuur als Floris aan?

In het Traineeship Projectleiding krijg jij de kans om kennis te maken met alle belangrijke onderdelen binnen de wereld van de Nederlandse infrastructuur, zoals de realisatie van snel mobiel en vast internet, op gang helpen van de energietransitie en het verbeteren van grote (spoor)wegennetwerken. Jij ‘proeft’ van verschillende functies, zodat je de projectleider van morgen kunt zijn! Concreet leer je wat een engineer, werkvoorbereider, uitvoerder en assistent projectleider doet. Je raakt bekend met projectmanagementmethodieken, procesverbetering en leert werken in teams. Als projectleider krijg je in de praktijk te maken met de beheersing van Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd (GOKIT-methode). Zodat jouw kennis en vaardigheden na 2 jaar aansluiten bij de praktijk. Dit doen we in overleg met de experts binnen The People Group, onze verschillende klanten en natuurlijk met jou!

Meer weten?

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement