TPG Academy: Traineeship Engineering

TPG Academy: Traineeship Engineering

Ben jij klaar voor dé vliegende start in jouw carrière? Dan dagen wij je uit om deel te nemen aan het Traineeship Engineering bij The People Group. Tijdens dit tweejarige traject word je opgeleid tot een vakkundig engineer en leer je alles over energie-, wegen- en glasvezeltrajecten in Nederland en buitenland. In jouw rol als engineer draag je bij aan het verduurzamen van Nederland, het versnellen van internetverbindingen en de doorontwikkeling van soepele verkeersstromen in ons land. In een wereld die continu in beweging is, waar nieuwe innovatieve projecten worden uitgevoerd en netwerken worden gemoderniseerd, ben jij onderdeel van het team dat Nederland klaarstoomt voor de toekomst!

  • Ronald van der Mierden
  • 28 september 2021
  • 4 minuten leestijd

Afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd?

Dan sluit het traineeship engineering aan bij jouw behoeftes. Tijdens het tweejarige traject geniet je van een gezonde balans tussen leren en werken. Je ontvangt een mooi salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden en leer je het vak van ervaren engineers. Je doorloopt in het eerste jaar een traject waar je onder andere basiskennis over techniek en workflow- en processystemen opdoet. Je ontvangt een training persoonlijk leiderschap en daarbij certificeringen van onder andere AutoCAD en Cocon. In het tweede jaar verdiepen we ons in de materie binnen de technische markt en zal je kennismaken met nieuwe ontwerpsystemen zoals GeoSmartDesign, waar je ook een certificaat van ontvangt.

Andere traineeships

TPG Academy biedt naast Engineering, ook traineeships aan in de volgende expertises: Projectleiding, GEO-ICT en BIM (4D). Het traject van een traineeship duurt twee jaar, waar je zowel theoretisch als praktisch begeleid wordt door de specialisten binnen jouw vakgebied. Je maakt tijdens het traject kennis met The People Group, eventueel de opdrachtgever en andere stakeholders uit het werkveld.

Ieder traineeship bij The People Group wordt op maat gemaakt, afhankelijk van jouw interesses. Na het traineeship engineering ben je klaar om een belangrijke rol te spelen in toonaangevende Nederlandse en buitenlandse projecten. Als startende professional kun jij proeven van alle onderdelen op gebied van de nieuwste infrastructuur. The People Group faciliteert in jouw ontwikkeling zodat jij dé leercurve doormaakt die jij voor ogen hebt. Dit doen we met coaching, training en intensieve begeleiding.

Neem contact op
Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden binnen TPG Academy? Neem dan snel een kijkje op onderstaande pagina voor uitgebreide informatie en bekijk daar ook de video van trainee Floris de Bakker, die aftrapte binnen de traineeship projectleiding.

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement