TPG Academy; Word jij een van onze ‘People for the Future’?

TPG Academy; Word jij een van onze ‘People for the Future’?

Complexe projecten leiden voor het verwezenlijken van de nieuwste en meest innovatieve infrastructuur? Maak de vliegende start van jouw carrière en wordt in ons tweejarige Traineeship klaargestoomd voor het échte werk. In een wereld die continu in beweging is, waar nieuwe innovatieve projecten uitgevoerd worden en netwerken worden gemoderniseerd, ben jij onderdeel van het team dat Nederland voorbereid op de toekomst!

  • 03 juni 2021
  • 3 minuten leestijd

Een echte professional worden?

Stel jij je als recent schoolverlater weleens de vraag welke stappen je moet doorlopen om dé specialist te worden die je graag wilt zijn? Ga je doorstuderen of toch gelijk aan de slag in de praktijk? Mocht je deze twee willen combineren is TPG Academy het juiste antwoord op je vraag. Binnen onze Academy is er keuze uit vier verschillende traineeships, ieder gericht op complexe en uitdagende projecten voor de aanleg en het onderhoud van de nieuwste en meest innovatieve infrastructuur.

Traineeships
TPG Academy biedt traineeships in de volgende expertises: Projectleiding, Engineering, GEO-ICT en BIM (4D). Het traject van een traineeship duurt twee jaar, waar je zowel theoretisch als praktisch begeleid wordt door de specialisten binnen jouw vakgebied. Je maakt tijdens het traject kennis met de opdrachtgever, The People Group en andere stakeholders uit het werkveld.

Een traineeship bij The People Group is maatwerk. We kijken samen naar jouw interesses. Ga jij na afloop van het traineeship aan de slag bij een aannemer, ingenieursbureau of de overheid? Omdat The People Group samenwerkt met verschillende opdrachtgevers kun jij als startende professional proeven van alle onderdelen op gebied van de nieuwste infrastructuur. The People Group faciliteert in jouw ontwikkeling zodat jij dé steile leercurve doormaakt die jij voor ogen hebt. Dit doen we met coaching, training en intensieve begeleiding.

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement